08 May 2011

chef yasmen buat Kek Coklat Moist...

petang tadi tak gi mane2...kite buat kek aje lah...sebenarnye  ni...kek segera, beli kat opis...nak ler try sedap ke tidakkan...mai la tengok...senang ajer...cara-caranye:
 ini la dia bahan2nye tu...pas tu tambah telur 4 biji & susu pekat 200g senang jer kan...
disebab senang nak buatkan kerja2 ini kuserah pada chef yasmen...pandai anak mama buat kek ye...sempena hari ibukan...maknye oder sajer jer la...nak berehat japp...
bila dah siap dan semua bahan tadi dah sebati...pas tu aduan tu kite kukus  ye selama 45 minit jer...sabar ye...kite tengok jadi ke tidak kek tu...
huhuhu...tadaaa...
dah siap untuk minum petang...tapi tak ade topping ye...tak sempat nak bubuh dah di ngapppnye...oleh rakyat jelataku iteww....


Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

10 comments:

  1. wah..
    mmg menyelerakan..

    pandai anak ain...
    selamat hari IBu utk ain

    ReplyDelete
  2. wahhh..
    nampak sedap je kak ain..
    budak ofis jual ek..
    mmg boleh jd chef nih..:)

    ReplyDelete
  3. Kakak pun ada beli online. Chef Yasmen memang ada talent...

    Hari ibu disambut dgn kek coklat la ye....

    ReplyDelete
  4. kak ain..
    pandainya anak akak...
    kl anak sy yg buat ni, mmg terharu abis laa...agak2 muaz boleh buat tak ek???
    hehehehhe

    ReplyDelete
  5. kak ain
    wah....rajinnya chef yasmin ni..
    hehehehehe

    ReplyDelete
  6. selamat hari ibu kakAin..

    wah, ni kek coklat kukus kan...sedap mmg sedap..lama benar No tak membuatnya huhuhu..

    ReplyDelete
  7. wah dasat tu..pandai buat kek dah..

    ReplyDelete
  8. rajinnya anak kak ain yer..

    ReplyDelete
  9. seronoknya bila anak2 dah boleh di harap di dapur kan..:)

    sedap nampaknya tu..:)

    ReplyDelete
  10. pandainya yasmen...boleh wat menantu nie....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini