28 June 2010

LunCh - LeMoN LiMe

Rasa macam malas jer nak lunch…kalau lunch mesti makan  banyak punye….
esok rase2nye nak ganti puasa, so tak payah makan la hari ini…
kalau puasa esok tak la terkejut perutku ini…tapi mase breakfast tadi makan le jugak tapi makan roti jer...selalunye mcm2 benda nak dimakan…
hari ini cume ambik…Drinking Yoghurt jer…perasa lemon lime…apa yang penting ade 0% fat dan sedappp…minum ni pun boleh mengenyangkan jugak…

ini dia...lemon lime tu...
tak tahu la sekejap lagi berkeroncong la pulak perutku ini….
tapi kan... kalau mase kite berpuasa pandai la pulak…
tak ade la rasa nak makan jer…
mungkin itu namanye godaan…bile tak puasa semua nak dimakannye…



Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

2 comments:

  1. Salam...

    Saya pernah terbaca tentang bab makan...lunch, dinner dan breakfast, kiranya kalau boleh jangan skip. Ambillah sedikit makanan. Kalau puasa pun Nabi sarankan kita sahur dan berbuka.

    ReplyDelete
  2. tq razak...
    info yg sangat baik..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini