21 July 2010

HamPa & KecEwa...

malam ni sungguh kecewa dan hampa...bukannye ape pun cume  sikit punye hal jer saja nak cerita....tadi lepas magrib pegi giant nak  repairkan seluar adalah 4 helai semuanye...sebab dah makin membesar seluarku itu...nak suruh kecikkan sikit...dah kurus sikit akak ni tau...tapi bile sampai jer dah tutup kedai tu pulak....betapa hampanye...
bukannye tak de kedai lain kat situ tapi suke kedai tu jugak...sebab dia jahitkan kemas, ade jugak try kat kedai lain tapi hampeh...
disebabkan dah frust kedai tu tutup ajak ler hubby gi McDonald...ingatkan nak beli minuman kegemaran ku kat situ...ape lagi strawberry Shake ler....tapi sekali ku dikecewakan sebab pekerja tu kate tempat nak buat strawberry Shake tu  rosak...betapa hampa dan kecewanye aku malam ini....
tersangatt kechiwaaanye ......nak repair seluar tak dapat...nak minum minuman kegemaran ku tak dapat jugakkk....


Terima Kasih Sudi Follow Dan Komen Sekadar Satu Coretan

7 comments:

  1. Salam...

    Usah merasa kecewa dengan dunia yang sedikit itu..

    ReplyDelete
  2. alahai..ciannya..
    huhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. rina:
    betul rina esok masih ade...
    bukannye penting sgt pun...

    ReplyDelete
  4. en.razak:
    tak lah kecewa en.razak..mase tu jer rase mcm kecewa sikit...sebab nak pegi tu punye la bersemangat tapi hajat tak berkesampaian...itu cume sedikit dugaan jer kan...

    ReplyDelete
  5. cheqna:
    kesihan kak ainkan...sebenarnye saja jer nak citer apa yg berlaku kisah mlm tadi...tak lah hampa sgt pun....esok masih ade....

    ReplyDelete
  6. salam ziarah..trime kasih berkunjung ke blog saya..semoga berkunjung la ya dan selamat berblogging :-)
    p/s: blog awak simpel tetapi menarik..kg perak kat ne? parit buntaq erk...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
©Copyright2013 | ALL Right Reserved toAin Noraini